meer criteria

VASTGOED ......TOT IN DE PUNTJES!

 

Welkom bij   vastgoed,

vastgoed is een stedenbouwkundig onderlegd vastgoedkantoor, dat U begeleidt in het verkopen of verhuren van uw pand. Vastgoed verkopen of verhuren is voor velen een periode van kopzorgen en onzekerheid. Eén van onze voornaamste doelstellingen is het wegnemen van juist die zorgen zodat U ongestoord en zorgeloos uw dagdagelijkse activiteiten kunt voortzetten en kan verkopen aan een realistische prijs zonder dat U zelf enige inspanning hoeft te leveren. 

vastgoed bieden service van A tot Z; dit mag U helemaal letterlijk nemen, want in het hele verkoopsverhaal hoeft U zelf maar één stap voor uw rekening te nemen. Al de rest doen wij voor U. Uw vastgoeddossier is onze uitdaging en uw comfort. In samenspraak met U maken wij een realistische schatting van uw eigendom. 

Klare taal ligt aan de basis van onze samenwerking. De zaken worden U uitgelegd zoals ze zijn. Ons persoonlijk contact is de essentie.

Bij vastgoed geen massa-aanbod want grootschaligheid gaat vaak ten koste van kwaliteit. Kortom, een duidelijke samenwerking mét resultaat en in een aangename sfeer. U hoeft enkel nog de verhuis te regelen.

Bel ons nu, wij willen U graag leren kennen !                                        

                                                                                                                

GRATIS SCHATTING!      BEREIKBAAR 7/7!


Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 206832 (België), Erkend vastgoedmakelaar -